Cześć wszystkim! Ktoś z Was też tak ma, że jak widzi reklamę kasyna online, to od razu szuka, czy nie oszustwo? Ja tak miałem, aż natrafiłem na savaspin po jednej z takich reklam. Z ciekawości kliknąłem i… wciągnęło mnie. Szczególnie spodobała mi się gra z motywem nordyckim – mega klimat, dobra grafika i sporo się dzieje. Raz trafiłem darmowe spiny i poleciało kilka stówek. Zdecydowanie fajna odskocznia po pracy.
Ahoj, kamarád mi doporučil něco na večerní odreagování a já to zkusil. Nejprve se mi vůbec nedařilo, několikrát jsem prohrál, ale pak jsem risknul trochu víc a všechno se obrátilo. Uprostřed toho jsem narazil na spin mama a opravdu mě překvapilo, jak rychle to funguje. Jako hráč z České republiky jsem ocenil, že jsou tu připravené speciální bonusy, díky kterým se tam rád vracím.
Cześć wszystkim! Macie czasem tak, że przeglądacie internet po pracy i nagle traficie na coś zupełnie innego niż planowaliście? Ja ostatnio tak miałem – szukałem czegoś lekkiego do poczytania i przypadkiem trafiłem na stronę z McDonald’s Breakfast Menu. W sumie fajna sprawa, bo często rano nie wiem, co dokładnie mają w ofercie i do której godzin podają śniadania. Wszystko jest tam jasno opisane, więc jeśli ktoś też lubi szybkie opcje na rano, może mu się przydać.